Hallo nieuw lid

Hartelijk welkom bij gymnastiekvereniging K.C.G.V. Pro Patria. Om je een beetje wegwijs te maken, hier de informatie omtrent contributie en de betalingswijze. Één keer in de twee maanden verschijnt onze nieuwsbrief, waarin de data van activiteiten en evenementen worden vermeld. Ook kun je allerlei informatie vinden op deze website.

 

Inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt eenmalig € 7,-. Betaal je je contributie per jaar dan krijg je 3% korting op de jaarcontributie. Hieronder vind je een link naar het document waarin de contributiebedragen staan vermeld. Naast het inschrijfformulier vind je ook een doorlopende incassomachtiging. Gelieve het inschrijfformulier duidelijk ingevuld op de eerstvolgende les in leveren.

 

Pro Patria Sprang-Capelle stelt zich niet aansprakelijk voor zoekgeraakte spullen. Zowel in de gymzaal van de Prins Willem-Alexanderschool als in Zidewinde staat een afsluitbare doos waar je je waardevolle spullen, zoals telefoon, sleutels en/of portemonnee in kunt opbergen. Deze doos wordt door de leiding tijdens les in de gaten gehouden.

 

Ouders, familieleden en vrienden kunnen onze vereniging ook steunen door donateur te worden. M.B.V. deze inkomsten organiseert de Evenementencommissie nevenactiviteiten, zoals bingo’s en de seizoensafsluitingen. Een donateur krijgt gratis toegang op onze Jaarlijkse Onderlinge Wedstrijd en/of korting op entree bij alle overige wedstrijden.
Donateur word je al voor € 5,- per jaar.

 

Als u lid wilt worden van onze vereniging kunt u op deze pagina het inschrijfformulier downloaden. Het is een PDF-bestand. Inschrijfformulieren zijn ook op de les te krijgen.

 

U moet het volgende doen:

  • Download en print het bestand door op onderstaande link te klikken,
    of vraag op de les naar een inschrijfformulier.
  • Vul het formulier en de doorlopende automatische incassomachtiging in.
  • Vergeet deze niet te ondertekenen.
  • Geef het af op de eerstvolgende les.

Klik hieronder om het aanmeldingsformulier te openen.

download hier het: inschrijfformulier2018

 

Lees alles over het clubtenue hier.

tenuepropatriavrouw tenuepropatriaman

 

Klik hier om het donateursformulier te openen.

De contributie voor het turnen bij S.T.W. Alianza wordt vanaf 1 januari 2010 geind door Turnschool Alianza.
Meer informatie over de turnschool vindt u in de volgende twee documenten:
document 1

document 2.

Prijspeil: 01-01-2012. De contributie is inclusief bondscontributie, wedstrijdkosten KNGU wedstrijden en wedstrijdpaspoort (3 jaar geldig).