Coronaregels versoepeld vanaf 25-9-21

Zaterdag 25 september zijn de coronaregels verder versoepeld. Volgens de RIVM gelden voor ons en onze leden de volgende regels:

·         Iedereen mag weer binnen en buiten sporten.
·         Sporten in groepsverband is toegestaan.
·         Wedstrijden zijn toegestaan, het gaat zowel om wedstrijden onderling als wedstrijden tegen andere clubs. Als er leden op wedstrijd gaan, zullen we tijdig communiceren welke regels er gehanteerd worden.
·         Kleedkamers zijn weer open, voor de kleinere leden en hun ouders/verzorgers geldt dat de kinderen geholpen mogen worden met omkleden.
·         Kinderen worden niet meer opgehaald bij de deur, ze mogen zelf de zaal inlopen.
·         Was vaak en goed je handen.
·         Geef elkaar de ruimte, 1,5 meter blijft een veilige afstand.
·         Blijf thuis bij klachten.
·         Zorg voor voldoende frisse lucht.

Wat we er als vereniging nog graag aan toe willen voegen is dat ouders/verzorgers 5 minuten aan het begin en 5 minuten voor het einde van de training in de zaal aanwezig mogen zijn. Het is onze train(st)ers en begeleiders zo goed bevallen afgelopen maanden zonder ouders in de zaal, dat we dit graag door willen zetten. Kinderen zijn minder afgeleid waardoor train(st)ers de hele training de aandacht van de kinderen hebben. Kinderen luisteren een stuk beter en leren daardoor veel meer in het uur dat ze bezig zijn, een win-win situatie voor iedereen. En natuurlijk kunt u als ouder/verzorgen ten allen tijde de train(st)er aanspreken mocht dat nodig zijn.

POST TAGS:
NO COMMENTS

POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.