Enthousiaste train(st)er turnen dames gezocht

Een leuke groep enthousiaste turnsters van KCGV Pro Patria uit Sprang-Capelle in de leeftijdscategorie van groep 4 t/m6 is samen met hun assistent-trainster op zoek naar een gezellige enthousiaste hoofd trainer/ster, die op een recreatieve, serieuze manier deze turnsters wegwijs kan maken in de turnsport.

Ze trainen op woensdagmiddag in sporthal Zidewinde te Sprang-Capelle. Een aantal van deze turnsters gaat op wedstrijd. Het zou fijn zijn als deze turnsters door of de nieuwe hoofd-trainer/ster en/of de assistent-trainster tijdens deze wedstrijden worden begeleid.

We bieden als vereniging een vrijwilligersvergoeding aan, ook is het mogelijk om op factuurbasis training te geven. Autokosten komen in aanmerking voor een vergoeding bij een afstand van minimaal 10 kilometer, dit in overleg. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om cursussen en/of workshops te volgen, mits deze betrekking hebben op het begeleiden en/of trainen van de turnsters. Vind je het leuk om eens vrijblijvend te komen kijken dan ben je natuurlijk van harte uitgenodigd.

Voor meer informatie en/of contact kun je een e-mail sturen naar info@kcgvpropatria.nl

Met sportieve groet,
 
Pro Patria Sprang-Capelle.
NO COMMENTS

POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.