Hallo nieuw lid

Om je een beetje wegwijs te maken vind je hier informatie om je aan te melden als nieuw lid.

Bij Pro Patria Sprang-Capelle mag je twee proeflessen volgen. Je sport twee lessen mee en ervaart zelf of het iets voor jou is. Bekijk ons sportaanbod om te zien welke les past bij jou. Na twee lessen meld jij, of je ouders/verzorgers, je aan. Dit kan bij de trainer/trainster of u download het inschrijfformulier hier.

Download hier het inschrijfformulier

Inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt eenmalig € 7,-. Betaal je je contributie per jaar dan krijg je 3% korting op de jaarcontributie. Hieronder vind je een link naar het document waarin de contributiebedragen staan vermeld. Naast het inschrijfformulier vind je ook een doorlopende incassomachtiging. Gelieve het inschrijfformulier duidelijk ingevuld op de eerstvolgende les in leveren.

Pro Patria Sprang-Capelle stelt zich niet aansprakelijk voor zoekgeraakte spullen. Zowel in de gymzaal van de Prins Willem-Alexanderschool als in Zidewinde staat een afsluitbare doos waar je je waardevolle spullen, zoals telefoon, sleutels en/of portemonnee in kunt opbergen. Deze doos wordt door de leiding tijdens les in de gaten gehouden.

Donateur worden?

Word donateur van Pro Patria Sprang-Capelle

Ouders, familieleden en vrienden kunnen onze vereniging ook steunen door donateur te worden. m.b.v. deze inkomsten organiseert de Evenementencommissie nevenactiviteiten, zoals bingo’s en de seizoensafsluitingen. Een donateur krijgt gratis toegang op onze Jaarlijkse Onderlinge Wedstrijd en/of korting op entree bij alle overige wedstrijden.
Donateur word je al voor € 5,- per jaar.

Word donateur
350
LEDEN
24
LESSEN PER WEEK
9
EVENEMENTEN
6
VERSCHILLENDE SPORTEN

Turntenue

Voor alle turnleden van Pro Patria

Pro Patria Sprang-Capelle heeft eigen clubkleding voor de turnleden. Tijdens wedstrijden, demonstraties of een uitvoering willen we ons als Pro Patria herkenbaar presenteren.

Meer informatie clubkleding

Sportaanbod Pro Patria

Vind hieronder meer informatie over het sportaanbod van Pro Patria Sprang-Capelle.

Turnen meisjes
Jongens turnen
Kleutergym
Aerobics

Voor iedereen uit Sprang-Capelle, Waalwijk, Kaatsheuvel en omgeving.

Beter Bewegen
Volleybal

Sportaanbod

TURNEN 0
Beter Bewegen 0
AEROBICS 0
VOLLEYBAL 0

Je wilt opzeggen als lid?

We vinden het altijd jammer jou te zien vertrekken. Het is ook mogelijk om rustend lid te worden van Pro Patria.

Mijn lidmaatschap opzeggen Rustend lid worden

 

tenuepropatriavrouw tenuepropatriaman

 

Voor turnpakjes, jongens wedstrijdshirts, recreatie T-shirts en voortaan ook turnbroekjes voor jongens kun je terecht bij:

 

Woutie Mayers
Van Goghstraat 22
5161 VE Sprang-Capelle
0416-276500

 

Let op, maak gebruik van turnschoentjes tijdens de turnlessen! Voor de recreatielessen kun je gebruik maken van sportschoenen met lichte zolen, die niet buiten gedragen worden!

 

Het turnpak voor de meisjes is zonder mouwen. De basiskleur is blauw (stof is velours) met een oranje en zilver motief (stof is van mystiek) wat doorloopt op de rug. Het turnpak wordt afgemaakt door een prachtige rij steentjes.

 

Het turntenue voor de jongens bestaat uit een hemd met een broekje. De basiskleur is blauw (stof is van lycra)met een oranje en witte arcering. Ook het broekje heeft de kleur blauw (stof is van lycra).

 

De prijs van de turnkleding bedraagt € 75,-.

Wanneer uw kind over een aantal jaren uit het nieuwe turntenue is gegroeid kunt u het terug inleveren bij ons verkooppunt: Woutie Maijers (van Goghstraat 22 Sprang- Capelle).

 

Voor € 55,- koopt u dan een nieuw turntenue (korting van € 20,-). Ook is de mogelijkheid om een 2e hands turntenue (mits op voorraad) te kopen voor € 35,-. De nieuwe turnkleding kan in de lessen gedragen worden, daarnaast wordt het ons nieuwe tenue op de wedstrijden (onderlinge wedstrijd, Turn- & Speldag en eventuele KNGU wedstrijden). Ook zullen de jeugdleden stralen in deze tenues tijdens de demonstraties waar we geregeld voor gevraagd worden.

 

Voor vragen betreft de turnkleding kunt u contact opnemen met
Miranda Boer info@kcgvpropatria.nl of 06 – 229 072 97