Hallo nieuw lid

 

Hoe wordt je lid?

Je kunt lid worden van onze vereniging door het invullen van het online aanmeldingsformulier onderaan deze pagina of door  een schriftelijk aanmeldformulier. Wel verwachten wij dat u alle informatie in “wij zijn Pro Patria Sprang-Capelle” heeft gelezen. Hierin vindt u o.a. informatie over de contributie en het innen daarvan.

Vul onderstaand fomulier in om u aan te melden bij Pro Patria Sprang-Capelle. Als u onderstaand formulier ingevuld heeft ontvangt u een email met daarin alle relevante informatie. Wanneer u bent ingeschreven in onze administratie, ontvangt u een email als bevestiging van inschrijven.

 

Lees meer over onze vereniging in “Wij zijn Pro Patria Sprang-Capelle”. Hierin vindt u alle informatie die u wilt weten als nieuw lid of als ouder/verzorger.

 

  Geboortedatum:

  Geslacht: ManVrouw

  Inschrijfdatum:

  Ik krijg les van:

  Op:

  Ik heb WelGeen gezondheidsklachten waar de leiding rekening mee moet houden (alleen als u vindt dat de leiding dit moet weten).

  Ik meld mij ook aan als donateur voor € 5,00 per jaar.JaNee
  Dit bedrag zal in het derde kwartaal van elk jaar via automatische incasso worden geïnd!

  Doorlopende automatische incassomachtiging
  Hierbij geef ik K.C.G.V. Pro Patria Sprang-Capelle toestemming om per kwartaal of jaar de verschuldigde contributie van mijn bank-/gironummer af te schrijven. Let op, voor een juiste afschrijving
  van de contributie hebben we de naam van de rekeninghouder nodig!

  Betalen per: jaarkwartaal

  Wij verwachten van alle (ouders van) Pro Patria leden een bijdrage als vrijwilliger. Kruis minimaal één
  activiteit aan waarvoor wij u kunnen benaderen. AvonddriedaagseBestuurCommunicatieFotografieKampOnderlinge WedstrijdRegionale wedstrijdSlotdagTurn- en Speldag

  Ik ga akkoord met de voorwaarden van Pro Patria Sprang-Capelle