Rabo ClubSupport 2022

 

Stem op K.C.G.V. Pro Patria bij Rabo ClubSupport

UITSLAG CLUBSUPPORT 2022: € 858,72 !

Daar zijn we heel erg blij mee! Rabobank en stemmers bedankt!

_____________________________________________________________

Net als vorig jaar doet Pro Patria mee met de Rabo ClubSupport. De Rabobank verdeelt onder de deelnemende clubs een flink bedrag. Heb je een rekening bij de Rabobank? Dan kun je onze club een handje helpen door op onze club te stemmen. Stemmen kan van 5 tot 27 september 2022.

Hoe werkt het?

Heb je een rekening bij de Rabobank, dan ben je klant maar nog niet automatisch lid. Lid worden is zo gedaan via de website van de Rabobank. Meld je aan als Rabobank-lid door op deze link te klikken. Lid worden van de Rabobank is geheel gratis.
Ben je al lid? Dan kun je stemmen!
Als lid (van de Rabobank) bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. Je kan stemmen via www.Rabobank.nl/clubsupport of via de Rabo app.
Als je de Rabo app opent, klik dan rechts onder op Service, daar zie je ClubSupport staan. Zoek ons op en breng je stem uit!

Uiteraard hopen wij op jullie stem, zodat we een mooi bedrag krijgen van de Rabobank! Stemmen kan van 5 september tot 27 september 2022.

(hieronder zie je een afbeelding van de app)

NO COMMENTS

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.