Turn en Speldag 2019

Op 15 juni organiseren diversen verenigingen, waaronder jouw vereniging, een spetterende Turn- & Speldag!!

Tijdens de wedstrijd laat je jouw gymkunsten zien. Deze wedstrijd is speciaal voor alle recreanten. Vooraf en als je klaar bent met je wedstrijd kun je jezelf uitleven in een heuse springzaal met trampolines, tumbling etc.!! Ook zijn er heel veel leuke spelletjes te doen. Aan het eind van de dag zijn er nog demonstraties en een prijsuitreiking misschien win je ook nog wel een medaille…

Je mag deze dag ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen, zij kunnen niet meedoen aan de wedstrijd, maar wel de hele dag aan allerlei leuke spelletjes deelnemen!!

Download hier het briefje om je aan te melden, klik hier.

Lijkt het je wat en ben je 6 jaar of ouder? Lever dan onderstaand strookje en het geld in een envelop in op de les voor 25 mei. De dag zal rond 8.30 uur beginnen en rond 17.00 uur afgelopen zijn. Het definitieve schema krijg je nog.

De kosten voor deze dag zijn € 6,-. De kosten voor vriendjes en vriendinnetjes zijn ook € 6,-. Als je een vriendje of vriendinnetje meeneemt, graag het geld van hem/haar in de envelop erbij doen. De peildatum voor in te vullen leeftijd is 15 juni.

Het adres waar de turn- & speldag plaatsvindt is: Sporthal “De Salamander”, Belgielaan 2 Dongen

NO COMMENTS

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.