Beweegdiploma bij Pro Patria Sprang-Capelle

Welkom bij het nijntje Beweegdiploma

Kom je kijken?
42
lessen per jaar
350
LEDEN
9
EVENEMENTEN
6
TOESTELLEN

Het Nijntje Beweegdiploma

Het Nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling. Wil je een keer komen kijken? Kom op donderdagmiddag naar Sporthal Zidewinde. Van 14.45-15.45 uur zijn de peuters en kleuters (zindelijk is een vereiste) in de zaal aan het gymmen.

Elke stap telt!

Je kind beweegt iedere dag. Van de eerste kleine stapjes tot mijlpalen als het behalen van het zwemdiploma, kunnen fietsen en je eigen naam schrijven. Hoe klein of groot de stap ook is, aan de basis hiervan ligt: bewegen. Zonder beweging worden al die dingen heel lastig. Zou het dan niet logisch zijn om die basis goed aan te leren?

Met het nijntje Beweegdiploma leren peuters en kleuters op een leuke manier de basis van bewegen. Dat betekent: veel bewegen op verschillende manieren waarbij plezier centraal staat! Op zo’n manier dat jouw kind belangrijke spieren ontwikkelt die hij later nodig heeft, om bijvoorbeeld een sport te leren of zich te concentreren op school.

Kom je kijken?

NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA

Iedere donderdag
14:45 tot 15:45 voor peuters en kleuters

Sporthal Zidewinde

Geen lessen tijdens vakantie en feestdagen