Sporten bij Pro Patria Sprang-Capelle

Om je een beetje wegwijs te maken vind je hier informatie over Pro Patria Sprang-Capelle.

Heb je zin om een uurtje gezellig en ontspannen te sporten dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt bij ons terecht voor: turnen | peuter/kleutergym | aerobics/steps | volleyballen

 

Tevens zijn er diverse groepen heren en/of dames Beter Bewegen en GALM-ers. Dit zijn groepen voor de wat ouderen onder ons die toch nog graag in beweging blijven. Al onze groepen worden begeleid door gekwalificeerde leiding.

 

Wij zijn een vereniging die zich richt op de breedtesport voor jong en oud en hebben het verenigingsgevoel nog hoog in het vaandel staan! Inmiddels telt onze vereniging 350 leden!

 

Door het jaar heen worden er diverse activiteiten georganiseerd, hierbij kun je denken aan: bingo’s | fietstocht | kindermiddagen | avond drie daagse | nieuwjaarsreceptie | kamp

Ga hier naar de aanmeldpagina

KNGU

Pro Patria Sprang-Capelle is aangesloten bij de KNGU

De KNGU is de overkoepelende organisatie voor turnverenigingen. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU).

Naar website KGNU

Donateur worden?

Word donateur van Pro Patria Sprang-Capelle

Ouders, familieleden en vrienden kunnen onze vereniging ook steunen door donateur te worden. m.b.v. deze inkomsten organiseert de Evenementencommissie nevenactiviteiten, zoals bingo’s en de seizoensafsluitingen. Een donateur krijgt gratis toegang op onze Jaarlijkse Onderlinge Wedstrijd en/of korting op entree bij alle overige wedstrijden.
Donateur word je al voor €7,50,- per jaar.

Word donateur via het inschrijfformulier

Turnschool Alianza

Pro Patria Sprang-Capelle is onderdeel van STW Alianza.

In 1997 hebben de bestuursleden van alle gymnastiekverenigingen uit de gemeente Waalwijk hun handen ineen geslagen met o.a. als doel de accommodatie en trainingsmogelijkheden te verbeteren voor hun leden. Het beleid van de Stichting is er op gericht de leden van de vijf gymnastiekverenigingen uit de gemeente Waalwijk in de gelegenheid te stellen om “op niveau” het turnen te kunnen beoefenen.

Meer informatie Alianza
350
LEDEN
24
LESSEN PER WEEK
9
EVENEMENTEN
6
VERSCHILLENDE SPORTEN

Turntenue

Voor alle turnleden van Pro Patria

Pro Patria Sprang-Capelle heeft eigen clubkleding voor de turnleden. Tijdens wedstrijden, demonstraties of een uitvoering willen we ons als Pro Patria herkenbaar presenteren.

Meer informatie clubkleding

Sportaanbod Pro Patria

Vind hieronder meer informatie over het sportaanbod van Pro Patria Sprang-Capelle.

Turnen meisjes
Jongens turnen
Peuter- en Kleutergym

Nijntje Beweegdiploma

Aerobics
Beter Bewegen
Volleybal

Sportaanbod

TURNEN 0
Beter Bewegen 0
AEROBICS 0
VOLLEYBAL 0