Veilig sportklimaat

Bij KCGV Propatria zijn plezier, ontwikkeling en saamhorigheid belangrijke kernwaarden.
Als club doen we er alles aan om voor iedereen een veilige en plezierige plek te creëren, zowel binnen als buiten het veld, waar iedereen zichzelf kan en durft te zijn.
Om dat te bereiken hebben we iedereen nodig, want KCGV Propatria, dat zijn we voor en met elkaar!
We vragen iedereen dan ook om op elkaar te letten en juichen het toe dat we elkaar op een positieve manier aan durven te spreken.

 

Mocht je verbeterpunten hebben, of mochten er toch zaken zijn voorgevallen waar iemand zich niet goed bij voelt – van welke aard dan ook – vinden we het belangrijk dat een ieder dit durf te melden.
Dit mag altijd bij de leiders of trainers van je team, maar ook het bestuur kan en mag je altijd benaderen.
Graag zelfs, want bij KCGV Propatria zijn we er voor en met elkaar.

 

Misschien heb je de behoefte te willen praten met iemand buiten de leiders, trainer en het bestuur om?
Binnen KCGV Propatria hebben we met Ron Vos een onafhankelijk vertrouwenscontactpersoon die hiervoor beschikbaar is.
Ron is voor alle leden als luisterend oor bereikbaar op telefoonnummer 06-28477489 en zal samen met u of jou kijken naar de situatie en evt. vervolgstappen.
Ron is hierin onafhankelijk van iedereen binnen KCGV Propatria, alles blijft vertrouwelijk en jij behoudt altijd de regie.

 

Tevens is KCGV Propatria lid van de KNGU, de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie.
Mochten er dan ook zaken spelen welke je liever niet binnen KCGV Propatria kan of wil delen, heeft de KNGU een vertrouwenscontactpersoon als aanspreekpunt voor al hun leden.
Hier kan je altijd, ook anoniem, je verhaal kwijt. Voor meer informatie, verwijzen we je graag naar de website van de KNGU: www.dutchgymnastics.nl/kngu/veilig-sporten/