Grote Clubactie

Pro Patria Sprang-Capelle doet natuurlijk ook weer mee aan de Grote Clubactie! We hopen er dit jaar weer net zo’n succes van te maken als vorig jaar!

Vul het formulier als volgt in:

  • Kies het aantal loten
  • Zoek op verkoper (indien bekend): Leden krijgen per verkocht lot een bonus.
  • Vul jouw gegevens in
  • Vul je IBAN Rekeningnummer in
  • Klik eenmalige machtiging aan
  • Klik op “verstuur”

Door loten te kopen maak je kans op mooie prijzen!

Eenvoudig verkopen

Ook dit jaar hebben we het voor de verkopers wat eenvoudiger gemaakt. De leden krijgen ipv intekenlijst nu een verkoopboekje mee met automatische incasso zodat ze nog maar 1 keer langs de deur hoeven. De kosten worden automatisch afgeschreven en het lotnummer(s) wordt automatisch via bankafschrift verspreid. Lever jouw verkoopboekje(s) in voor 13 november.
 

Bonus voor de verkopers

Om de verkoop dit jaar weer wat te stimuleren krijgen de verkopers een bonus van 0,25 per lot bij verkoop van minimaal 10 loten  De opbrengst dit jaar wordt gebruikt voor alle aanpassingen aan de gymzaal van de Koningsschool! Vanaf vandaag liggen de intekenlijsten in de PWA en in Zidewinde. 
 

Superloten

Naast de normale loten zijn er dit jaar ook SUPERLOTEN. Een superlot bevat 50 lotnummers en is bedoeld voor meer kans of bedrijven die hun steentje bij willen dragen aan de club.
 
Doordat jullie elk jaar weer veel loten verkopen of kopen, zorgen jullie ervoor dat we onze clubkas kunnen aanvullen, 80% van de lotenverkoop komt namelijk direct in onze clubkas terecht!

 

Kans op € 100.000,-

Daarom willen we jullie nu ook weer vragen om zoveel mogelijk loten te verkopen of te kopen! De officiële start van de Grote Clubactie is op 14 september. De loten kosten € 3,00 per stuk en de trekking vindt plaats op 12 december met als hoofdprijs maar liefst € 100.000,-!
De opbrengst van de Grote Clubactie zal dit jaar gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe materialen en/of toestellen. En we hebben nogal wat nodig! Dus hoe meer loten we verkopen hoe meer nieuwe toestellen we kunnen aanschaffen!
Deze keer verkopen we de loten via de verkoopboekjes die door de organisatie van de Grote Club Actie worden aangeboden. Hierdoor is het niet meer nodig om 2x langs de deur te gaan! Kopers kunnen netjes hun gegevens invullen en klaar is kees! De lotnummers worden nu via het bankafschrift verspreid.

Lever jouw verkoopboekje(s) in voor 13 november

Ook dit jaar hebben we voor de 3 beste jeugdige lotenverkopers leuke prijzen. Degene die de meeste loten verkoopt krijgt een kadobon van maar liefst € 25,-! Daarnaast hebben we een kleine bonus voor alle verkopers die meer dan 10 loten verkopen, zij ontvangen per verkocht lot € 0,25! Als je bijvoorbeeld je verkoopboekje vol hebt, heb je € 5,- verdient! Om jullie een handje te helpen, verspreiden we deze actie ook via het internet, facebook, twitter en natuurlijk via onze website!
Vergeet niet om je naam, adresgegevens en lestijden in te vullen in het verkoopboekje voordat je het inlevert. Dan weten we aan wie we de bonus kunnen geven!
Veel succes!

NO COMMENTS

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.