Impressie Avond 3 Daagse 2015

Sprang-Capelle loopt uit voor Avond 3 Daagse.

Drie avonden lang een drukte van belang in Sprang-Capelle. Ruim 700 deelnemers liepen op 17, 18 en 19 juni mee met de Avond 3 Daagse van Pro Patria Sprang-Capelle.

De deelnemers konden 3, 5, 10 of 15 kilometer wandelen in de prachtige omgeving van Sprang-Capelle en omstreken. Woensdag en donderdag waren het mooie avonden om te lopen met wat wolkjes en een heerlijk zonnetje. Op vrijdag lieten de lopers zich niet hinderen door een klein buitje. Een gesponsorde appel en pakje drinken van Plus van Tilborgh zorgde voor een goede basis onderweg.

Vanuit de basisscholen lopen traditie getrouw veel kinderen mee met juffen en meesters die steun krijgen van ouders. Naast veel kinderen en ouders konden dankzij inzet van vrijwilligers 22 bewoners van Elzenhoven meedoen met de Avond 3 Daagse.

Belangstellenden namen een kijkje of stapte op de fiets om de lopers aan te moedigen. Op vrijdag verzamelde alle routes zich op het evenemententerrein om onder begeleiding van Muziekvereniging Marijke en slagwerk-percussiegroep Sirena gezamenlijk naar het Raadhuisplein te lopen. Daar stonden al vele ouders, opa’s en oma’s te wachten om de deelnemers binnen te halen en te belonen met een zakje snoep of een bloemetje. Eenmaal op het plein hebben de deelnemers hun verdiende medaille gekregen en het was nog lang gezellig op het Raadhuisplein.

Door geweldige inzet van vele vrijwilligers en het organisatiecomité is er weer een mooi evenement neergezet. Pro Patria hoopt volgend jaar de Avond 3 Daagse voor de 19e keer te organiseren op 15, 16 en 17 juni. Heeft U interesse om ons team vrijwilligers volgend jaar te komen versterken? Mail uw gegevens door naar avdd@kcgvpropatria.nl

 

NO COMMENTS

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.