Jan neemt afscheid van jongensgroep 6-10jr


Jan Wittebol heeft na zo’n 20jaar lesgeven afscheid genomen van het jongste jongens uur. Deze groep gymt op donderdag 17.30-18.30 uur in sporthal Zidewinde.

En hij nam niet zomaar afscheid, hij organiseerde een heus (kinder)feestje!

We verzamelden bij Zidewinde, om vervolgens naar Waleuk te gaan. Daar kregen alle kinderen wat drinken en mochten ze midgetgolfen. Na een zakje chips en nog wat drinken konden ze nog lekker even spelen.
Rond 17.00uur reden we naar bistro/eetcafe ‘De Huiskamer’. Iedereen werd omgetoverd tot kok incl koksmuts en een schort, want we mochten zelf ons eten bereiden: er stonden pizzarettes klaar! Er kon gegeten worden zoveel als ze lusten… Mini pizzabodempjes werden dan ook passievol belegd en er werden nieuwe recepten getest! (lees: chocopasta met kaas, tomatensaus met marshmallows etc etc).
Als toetje mochten ze allemaal nog zelf een ijsje tappen.

Het was een prachtig feestje met nog wat cadeau’s voor Jan. Hij kreeg een mooie plank met het logo van de vereniging en turnringen met de namen van de kinderen. Hij kreeg ook nog wat dingen die bij Jan goed in de smaak vallen en waar hij zeker van zal gaan genieten.


Iedereen heeft een heerlijke dag gehad om nooit te vergeten!

Jan, namens iedereen: heel erg bedankt voor de leuke lessen, je perfect verzorgde feestje en alle mooie herinneringen!

NO COMMENTS

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.