Nieuwsbrief januari 2022

Hier lees je het laatste nieuws! Heb je deze nieuwsbrief niet in je mail ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en mis niets meer! klik hier om aan te melden.

Beste wensen voor het nieuwe jaar!

 

Beste leden, wat een jaar hebben we weer achter de rug. Wel sporten, niet sporten, wel sporten, niet sporten…
Desondanks hebben we met elkaar toch wat activiteiten kunnen ontplooien en hebben we het jaar voor de jongste leden sportief en leuk kunnen afsluiten op ‘Pro Patria got talent’ waarbij alle jeugdleden tot 18 jaar samen met een vriendje of vriendinnetje naar hartelust op heel veel toestellen konden klimmen, klauteren, zwaaien en turnen natuurlijk. Ouders, familie en vrienden konden alles live volgen via de livestream op ons youtube kanaal.

Via deze weg willen we iedereen bedanken, die onze vereniging op wat voor manier dan ook heeft gesteund afgelopen jaar. Alle vrijwilligers, trainers en trainsters, leden en iedereen die ons een warm hart toedragen willen we bedanken. Dankzij jullie hebben we er, ondanks alle maatregelen, toch een positief jaar van kunnen maken. We hopen en duimen dat we dit jaar weer volop kunnen gaan sporten, want sporten ……. is gezond!

 

Update Corona nieuws

 

Helaas nog steeds geen verandering in de maatregelen voor het binnensporten, de sporthallen blijven nog gesloten. We kunnen eventueel met de jeugdleden naar buiten, maar we hebben als bestuur besloten dit niet te doen. Naast de organisatorische uitdagingen, zijn we van mening dat het weer op dit moment te koud en te nat is om met kinderen te gaan sporten. Daarnaast zijn onze toestellen en materialen niet bestand tegen het natte, koude weer. We wachten de volgende persconferentie af in de hoop dat we dan weer lekker binnen kunnen gaan sporten met z’n allen.

Helaas kunnen we niet anders dan ons aan de regels houden die door alle instanties worden opgelegd. Wij hopen op jullie begrip. Uiteindelijk gaat het ook om de gezondheid van ons allemaal.

 

Contributie en donateursbijdrage

 

Zoals afgesproken gaan we de lessen die jullie afgelopen maand niet hebben kunnen sporten verrekenen in de contributie van het 1e kwartaal. Hoe we de contributie gaan aanpassen laten we nog even afhangen van de volgende persconferentie. We hebben in het bestuur besloten de korting te verrekenen per maand. Een maand niet gesport is een korting van 1/3 op de normaal verschuldigde contributie. Zodra er meer duidelijkheid is over het sporten in dit kwartaal berichten we jullie over de totale korting op de contributie van het 1e kwartaal. Als je ons een warm hart toedraagt zijn donaties natuurlijk van harte welkom. Onze vaste lasten, waarvan de KNGU contributie een behoorlijk
grote is, gaan gewoon door. Dus elke donatie wordt van harte toegejuicht en kan worden overgemaakt op het bankrekeningnummer waar de contributie ook op gestort word.

Er is wat mis gegaan met het innen van de donateursbijdrage. Door de overgang naar het nieuwe ledenadministratiepakket aan het begin van dit jaar is er een bedrag voor donateurs van €7,50 ingegeven i.p.v. €5,00. Wie, waar, waarom is voor ons een raadsel, maar neemt niet weg dat we het hadden moeten controleren, onze excuses hiervoor. Mocht u het niet eens zijn met dit bedrag dan horen wij dit graag en neem gerust contact met ons op. Helaas zitten we (nog) maar met 4 leden in het bestuur en is die controle er bij ingeschoten. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken die meer aandacht nodig hebben en waar we niet aan toe komen omdat we gewoonweg handjes tekort komen. We zoeken nog een algemeen bestuurslid en een PR-Communicatie medewerker. Misschien iets voor jou? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Pro Patria got talent!

 

Wat een leuke middag hebben de kids ervan gemaakt tijdens onze Pro Patria got talent!


De zaal stond boordevol toestellen en materialen waar ze op konden klauteren, klimmen, springen, zwaaien en turnen natuurlijk. Wat leuk om de kinderen zo lekker bezig te zien.


Maar eerlijk is eerlijk, hopelijk kunnen we volgend jaar weer onderling gaan strijden voor die 1e plek tijdens onze onderlinge wedstrijden.

 

Grote Clubactie

 

De jeugdleden die 10 of meer loten hebben verkocht wachten natuurlijk vol smart op hun welverdiende bonus. Omdat het op dit moment lastig is om de bonus via de lessen uit te delen hebben we bedacht om de bonus dit jaar via bankoverschrijving over te maken. De bonussen worden in de komende dagen overgemaakt op het bankrekeningnummer dat bij ons bekend is in de ledenadministratie.

We snappen dat het natuurlijk veel leuker is om een enveloppe met muntjes te ontvangen en ze in de spaarpot te stoppen. Ouders/verzorgers willen jullie ons dit jaar helpen door het geld wat jullie ontvangen op de bankrekening aan uw zoon of dochter te geven voor in de spaarpot?
Bij voorbaat dank.

 

Bouwen aan onze toekomst!

 

Helaas hebben we nog niemand kunnen vinden om het bestuur te versterken. Daarom een dringende oproep aan iedereen die deze nieuwsbrief leest om ons te helpen met zoeken naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen bouwen aan onze toekomst.

Vind jij het leuk om de pr en communicatie van onze vereniging op te pakken en in een leuk ‘jasje’ te stoppen? Dan zoeken wij jou!

Vind je het leuk om mee te denken over de toekomst van onze vereniging en als contactpersoon mee te denken en helpen met de activiteiten die we organiseren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vind je het leuk om een aantal uren per week training te geven aan enthousiaste meisjes, die graag wat willen leren van de turnsport? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor alle schoolgaande jeugd, we zijn een erkend leerbedrijf, dus jullie kunnen ook als stagiair 1 van bovenstaande functie’s invullen!

Interesse of ken je iemand die een van bovenstaande vacatures leuk vindt? Neem dan contact op met bestuur.

 

 

Meer informatie vacatures
NO COMMENTS

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.