Pro Patria Bakt!

Pro Patria Bakt! Het is de bedoeling dat alle leden, turnleden, aerobics-leden, leden van Beter bewegen, volleybal-leden, taarten gaan bakken voor de vereniging om deze op de onderlinge wedstrijd (16 december 2017) te verkopen. De opbrengst wordt gebruikt voor nieuwe toestellen. Alle taarten doen mee aan de taartenwedstrijd. De 3 mooiste taarten verdienen een unieke prijs.

Dit is een uitnodiging voor iedereen om te komen kijken, smullen en kopen.

Onze eigen jury

Met het bakken van taarten zijn unieke en prachtige prijzen te winnen. Hoe gaat het in zijn werk? Bak een taart naar keuze, waar jij, je moeder, vader, opa of oma, goed in bent. Neem de taart mee op 16 december naar Sporthal Zidewinde. De jury kijkt, proeft en beoordeelt de taart. De top 3 ontvangt een unieke prijs. Het belangrijkste is om zoveel mogelijk taarten te maken en te verkopen voor nieuwe toestellen.

Slagroom gooien

Heb jij altijd al slagroom willen gooien in het gezicht van de leiding? 16 december krijg jij de kans. Een eenmalige kans om het gezicht van jouw leiding vol slagroom te gooien. Voor een klein bedrag van € 1,- gooi jij slagroom naar de leiding. Deze kans krijg je maar 1x, laat deze kans niet liggen.

Koop een taart

Op de Onderlinge Wedstrijd worden alle taarten, die gebakken zijn door onze leden, verkocht. De opbrengst wordt gebruikt voor het aanschaffen van nieuwe toestellen. Bestel in de kantine koffie met een heerlijk stuk taart. Koop een hele taart om heerlijk te smullen voor thuis.

Kom kijken, smullen en kopen!

NO COMMENTS

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.