Wij zoeken jou!

Ondanks alle maatregelen rondom het corona virus, die onze vereniging hard raken, zijn we als bestuur achter de schermen druk bezig om ervoor te zorgen dat onze vereniging gezond blijft. Daarom zijn we op korte termijn op zoek naar een aantal vrijwilligers die ons daarop willen helpen.

 

Wie zoeken we?

Wij zoeken jou! Enthousiaste mensen kunnen we zeker gebruiken!

We zijn op zoek naar:

Trainer/trainster voor onze meisjes groepen

Vind je het leuk om een aantal uren per week training te geven aan enthousiaste meisjes, die graag wat willen leren van de turnsport? Dan zijn we op zoek naar jou!
Neem contact op met het bestuur als je interesse hebt of iemand weet.

Bestuurslid

Vind je het leuk om mee te denken over de toekomst van onze vereniging en als contactpersoon mee te denken en helpen met de evenementen die we organiseren? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Communicatie en marketing

Ben jij een verenigingsmens en vind jij het leuk om berichten op social media te plaatsen en te volgen en vind je het leuk hoe websites in elkaar zitten? Dan zoeken wij jou!

Wat kan/mag je doen binnen communicatie en marketing?
  • Het bijhouden van onze website en alle social media kanalen en deze regelmatig voorzien van leuke en informatieve content
  • Het periodiek opmaken van een digitale nieuwsbrief en daarvoor het up-to-date houden van het mailbestand
  • Het bestuur informeren over eventuele nieuwe en/of andere mogelijkheden op internet zodat we onze leden en ‘vrienden’ nog beter kunnen informeren
  • Verslag maken van zoveel mogelijk activiteiten, wedstrijden en evenementen, die we organiseren en bijwonen. Hiervoor kun je samenwerken met de trainers, vrijwilligers en/of leden die hierbij aanwezig zijn.

 

Wat krijgen jullie terug voor je inzet?

  • Een heleboel gezelligheid!
  • Een positieve injectie als we samen weer iets leuks voor elkaar hebben gekregen.
  • Gemaakte onkosten worden vergoed.
  • Een mooie vermelding op je CV!
NO COMMENTS

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.